Як використати профнастил в дизайні інтер'єру?

Як використати профнастил в дизайні інтер'єру?

Профнастил – популярний будівельний матеріал, який зазвичай використовується для монтажу покрівлі, обшивки фасаду, будівництва парканів та огорож. Але якщо поглянути на профільований лист з іншого, незвичного боку, можна виявити несподівані можливості його застосування в інтер'єрі.

 

Профнастил навряд чи впишеться в класичні інтер'єрні стилі, не підійде для скандинавського та еко-стилю, зовсім не поєднувється з провансом і етно стилем. Зате для сучасних напрямків лофт, кантрі та мінімалізм усі недоліки профнастилу перетворяться на переваги.

 

Профільований лист вдало доповнить вигляд будь-якого приміщення в будинку: передпокою, вітальні та кухні. Оцинкований профнастил можна сміливо поєднувати з різними за фактурою, структурою та властивостями матеріалами. Металевий гофрований лист відмінно виглядає разом із дерев'яними стельовими балками, побутовою технікою, раковиною з нержавіючої сталі та сучасним декором, особливо якщо вибрати профнастил універсального коричневого, сірого або молочного кольору.

 

НЕСТАНДАРТНІ РІШЕННЯ З ПРОФНАСТИЛУ ДЛЯ ІНТЕР'ЄРУ

 

Сталевий профільований лист можна застосовувати для підшивки стелі, облицювання стін, оформлення кухонного фартуха, оздоблення барної стійки і навіть для виготовлення ліжка, столів та фасадів для кухонних шафок. Є безліч креативних рішень, як можна застосувати профнастил у внутрішній обробці будинку!

 

         

 

Металопрофіль характеризується довговічністю, високою міцністю, пожежобезпечністю, стійкістю до утворення іржі, ураження пліснявою та грибками. Він досить простий у догляді, з його поверхні можна легко видалити будь-які забруднення. Всі ці переваги роблять гофровані металеві листи відмінною альтернативою керамограніту або керамічній плитці при оздобленні душової або стін навколо ванної. Гарно, практично та функціонально.

 

      

 

Профнастил можна використовувати не тільки в інтер'єрі будинку. Завдяки хвилястій (гофрованій) формі та великій різноманітності кольорів полімерного декоративного покриття профлист може стати яскравим акцентом в інтер'єрі кафе або іншого комерційного приміщення.

 

         

         

 

Кольоровий профнастил допоможе розділити коворкінг на зони, облаштувати кімнату відпочинку в офісній будівлі або роздягальню у фітнес-клубі. Для оформлення простору можна підібрати яскраві однотонні профлисти або використовувати листи профнастилу під дерево, камінь чи під цеглу. Можна комбінувати та грати з відтінками, створюючи незвичайні малюнки та орнаменти, щоб зробити акцент на деталях. А можна зашити металевими гофролистами тільки нижню частину стін, поєднуючи зі шпалерами або декоративною штукатуркою.

 

      

 

Оформлення та стилізація інтер'єру за допомогою профнастилу не потребує великих фінансових вкладень і є практичним, безпечним та естетичним варіантом. Ви не помилитеся, якщо вирішите купити профнастил для створення стильного інтер'єру!

 

ДЕ НЕДОРОГО КУПИТИ ПРОФНАСТИЛ В УКРАЇНІ?

 

На нашому сайті представлений великий вибір профнастилу. Різноманітність профілів та кольорів металопрофілю відкривають широкі можливості для дизайну. Глянцевий чи матовий, оцинкований, білий чи кольоровий, двосторонній та односторонній – у нас Ви зможете придбати профнастил для реалізації незвичайних та оригінальних дизайнерських ідей!

 

Щоб купити профнастил в інтернет-магазині bud-inteh.com, Вам необхідно оформити онлайн заявку або зателефонувати нам за номером, вказаним у контактах. Ми напряму співпрацюємо з заводом виробника, тому на нашому сайті встановлено вигідну ціну за м2 профнастилу. Крім того, продаж профнастилу можливий оптом та у роздріб, залежно від обсягу. Виготовлення профтастилу на замовлення здійснюється у будь-якому кольорі згідно шкали RAL.

 

Забрати стіновий профнастил Ви можете самостійно зі складу Буд-Інтех в м. Вінниця або замовити профнастил для стін з доставкою по Україні: Київ, Житомир, Рівне, Чернігів, Суми, Черкаси, Тернопіль, Луцьк, Хмельницький, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці, Одесу, Запоріжжя, Полтаву, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків чи інший населений пункт. Потрібен якісний та дешевий профнастил від виробника? Звертайтесь до компанії Буд-Інтех!

351

Спасибо мы Вам перезвоним в ближайшее время!

Введите ваши контакты