Що таке євроштахетник? Дизайн паркану з штахетника металевого

Що таке євроштахетник? Дизайн паркану з штахетника металевого

Вибір матеріалу для будівництва паркану навколо ділянки приватного будинку – відповідальне завдання. Огорожа повинна надійно захищати територію від цікавих поглядів і непрошених гостей, а також гармонійно поєднуватися з будинком та іншими будівлями на ділянці.

 

Глухі конструкції з металопрофілю, цегли або каменю довговічні і надійно закривають ділянку від сторонніх поглядів. Правда, зведення таких конструкцій вимагає чималих витрат. Дерев'яний паркан для дачі відносно недорогий і більш простий у монтажі, ніж кам'яний, але натуральне дерево потребує щорічного обслуговування: відновлення антисептичних просочень або лакофарбового покриття. Тому оптимальним варіантом для облаштування паркану для дачної чи присадибної ділянки стане металевий штахетник.

 

ЩО ТАКЕ ШТАХЕТНИК (ЄВРОШТАХЕТНИК)? ВИРОБНИЦТВО ШТАХЕТНИКА ДЛЯ ПАРКАНУ

 

Металевий штахетник (євроштахетник) – це сучасний матеріал у вигляді профільованого вузького штрипса. Технологія виробництва євроштахетника дуже схожа з виробництвом профнастилу. У профілюючий верстат заряджається вузька стрічка тонколистової сталі, де вона проходить через формуючі валики і набуває ребер жорсткості, а потім ріжеться на штахетини певної довжини (найчастіше 2 метри).

 

В процесі виробництва поверхня металевого штахетника покривається захисним полімерним покриттям – поліестеровим однотонним, пофарбованим в будь-якому кольорі з палітри RAL або покриттям Printech під дерево.

 

Металевий штахетник під дерево часто виконується у відтінках дуб золотий, дуб темний, дуб структурний 3D, сосна, береза, вільха. Якщо говорити про палітру RAL, то стандартно залізний штахетник для паркану виготовляється в червоному (RAL 3005), зеленому (RAL 6005), графітовому (RAL 7024), теракотовому (RAL 8004), коричневому (RAL 8017) і сіро-коричневому (RAL 8019 ) кольорі.

 

Полімерне покриття може наноситися з двох сторін сталевого штахетника (двосторонній штахетник ), або тільки з лицевої, а з іншого боку виріб грунтується (односторонній штахетник).

 

ДИЗАЙН ПАРКАНУ З ШТАХЕТНИКА МЕТАЛЕВОГО

 

Євроштахетник володіє високою міцністю, зносостійкістю, УФ-стійкістю, морозостійкістю, стійкістю до гниття, корозії та деформації, легкістю установки, високою надійністю та довговічністю. До переваг сталевого паркану варто також віднести гарний зовнішній вигляд, відсутність необхідності його фарбування і хорошу ремонтопридатність.

 

Металевий штахетник для паркану, як правило, монтують з зазорами. За рахунок цього він не є глухим, як огорожа з профнастилу, і забезпечує достатню освітленість та провітрюваність ділянки, що сприятливо позначається на рослинах, висаджених на прибудинковій території.

 

Фото – Паркан з металевого штахетника з одностороннім зашиттям

 

Якщо Ви бажаєте встановити суцільний паркан з металевого штахетника, тоді другий ряд євроштахетника, з боку вулиці, необхідно укладати в шаховому порядку. При цьому паркан стає непрозорим, але як і раніше є доступ повітря, за рахунок чого квіти та декоративні чагарники біля хати не будуть в'янути й продовжать радувати Вас своєю красою.

 

Фото – Паркан з металевого штахетника з двостороннім зашиттям

 

Широка колірна гамма і можливість виготовлення металевого штахетника під замовлення різної висоти відкриває безліч дизайнерських рішень. Наприклад, він може бути виконаний в одному кольорі або бути комбінованим: всередині одного кольору, зовні – іншого, або кожен штахет може бути пофарбований в різний відтінок. Також можна побудувати паркан з євроштахетника різної конфігурації: опуклий, опуклий подвійний, увігнутий, увігнутий подвійний, «котячі вушка», «ялинка», трапеція, піраміда, драбинка та ін. Варіант форми і дизайн паркану з металевого штахетника Ви можете вибрати будь-який, виходячи з Вашого смаку, архітектури будинку та особливостей ландшафту ділянки.

 

          

                    

Фото – Варіанти конструкції паркану з металевого штахетника

 

ДЕ МОЖНА КУПИТИ МЕТАЛЕВИЙ ШТАХЕТНИК ДЛЯ ПАРКАНУ?

 

Купити штахетник металевий для паркану від виробника в м. Вінниця Ви можете, оформивши онлайн замовлення в нашому інтернет магазині bud-inteh.com. Якщо Вам потрібно допомогти розрахуватися євроштахетник або якщо Ви бажаєте дізнатися яка ціна штахетника, необхідного для огородження Вашої ділянки, – Ви можете зателефонувати нашому фахівцеві за номером, зазначеному в контактах.

 

Придбаний у нас декоративний металоштахетник Ви можете забрати самостійно зі складу Буд-Інтех в м. Вінниця. Якщо Ви проживаєте не в Вінниці, Ви можете замовити сталевий штахетник під дерево з доставкою по Україні, незалежно від того, в якому місті Ви проживаєте: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Чернігів, Черкаси, Суми, Одеса, Миколаїв, Херсон, Полтава, Кіровоград, Запоріжжя, Житомир, Хмельницький, Рівне, Чернівці, Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород або Луцьк.

 

Звертайтеся! Ми з радістю допоможемо Вам побудувати надійний, міцний і неймовірно красивий паркан!

1786

Спасибо мы Вам перезвоним в ближайшее время!

Введите ваши контакты