Переваги покрівлі з бітумної черепиці

Переваги покрівлі з бітумної черепиці

Покрівля – один з важливих елементів будь-якої будівлі. Вона захищає мешканців будинку від сонячних променів, морозу, дощу та інших атмосферних впливів. А правильно вибране дахове покриття стає ще й прикрасою будівлі.

 

Одним з найпопулярніших сучасних покрівельних покриттів є бітумна черепиця, виготовлена ​​на основі скловолокна, посипаного модифікованим бітумом з кам'яною посипкою.

 

Бітумна черепиця (гнучка черепиця, м'яка черепиця) протягом багатьох років використовується для монтажу даху будинків у багатьох країнах. Однак, як і будь-який інший покрівельний матеріал, бітумна черепиця має свої переваги та недоліки, плюси і мінуси, які ми більш детально розглянемо в нашій статті.

 

ПЕРЕВАГИ БІТУМНОЇ ЧЕРЕПИЦІ

 

Бітумна черепиця здатна забезпечити покрівлі будинку надійну гідроізоляцію. Завдяки використанню самоклеючого модифікованого СБС бітуму правильно укладена гнучка черепиця на скатну покрівлю перетворюється у водонепроникне покриття, яке не вбирає вологу і не поглинає її.

 

✓ Гнучка черепиця підходить для експлуатації в регіонах з різним кліматом. М'яка черепиця відмінно переносить як низьку, так і високу температуру, не розжарюється на сонці і не тріскається на морозі.

 

Бітумна черепиця відрізняється високою механічною міцністю. Гонти не ушкоджуються від ударів граду або випадкового падіння предметів. Крім того, по даху з бітумної черепиці при необхідності можна спокійно ходити, не боячись подряпати покриття.

 

М'яка черепиця здатна протистояти сильним поривам вітру до 175 км/год. Гонти бітумної черепиці мають значну вагу і невеликі розміри, за рахунок чого вітру складніше їх підняти та зірвати з даху.

 

Бітумний дах здатний пригнічувати звук та амортизувати удари, тому Вас не турбуватиме ні шум дощу, ні стукіт граду. Завдяки властивості шумопоглинання покрівля з бітумної черепиці стане відмінним рішенням для будинку з житловою мансардою.

 

Бітумна покрівля, на відміну від покрівлі з металу, не здатна накопичувати статичну електрику. Тому покрівля з гнучкої черепиці не вимагає установки громовідведення.

 

Гнучка черепиця володіє високою стійкістю до біологічної корозії. Її поверхня не здатні пошкодити кислоти, що містяться в пташиному посліді, вона не уражається цвіллю та грибками і, на відміну від шиферу, захищена від наростання мохів.

 

Покрівля з бітумної черепиці має тривалий термін служби, а в разі необхідності заміни пошкодженої ділянки покриття Вам не доведеться розбирати весь дах, а лише замінити старий гонт.

 

Бітумна черепиця на дах випускається в широкій колірній гамі та у великій різноманітності форм, завдяки чому навіть найвимогливіший покупець зможе підібрати відповідний відтінок черепиці для свого будинку.

 

Незважаючи на всі перераховані вище плюси бітумної черепиці, вона має досить високу вартість. Але цей недолік перекривається тим, що бітумна черепиця чи не єдиним покриттям, яке дозволяє створювати оригінальні покрівлі зі складними архітектурними елементами: куполами, арками, увігнутими та вигнутими поверхнями.

 

      

 

ДЕ КУПИТИ БІТУМНУ ЧЕРЕПИЦЮ В УКРАЇНІ?

 

Якщо розмірковуючи над тим, який матеріал краще підійде для покрівлі будинку – бітумна черепиця або керамічна, бітумна черепиця або металочерепиця, бітумна черепиця або шифер, бітумна черепиця або профнастил, Ви зважили всі за і проти і зупинили свій вибір на гнучкій черепиці, тоді звертайтеся в компанію Буд-Інтех! У нас представлений найбільший вибір бітумної черепиці в Україні. В каталозі нашого сайту Ви знайдете безліч колірних рішень та форм гонту бітумної черепиці від виробників IKO і ТехноНІКОЛЬ.

 

Купити бітумну черепицю недорого в Вінниці Ви можете, оформивши онлайн заявку в нашому інтернет магазині bud-inteh.com або зателефонувавши нам за номером, зазначеному в контактах. Наші фахівці підкажуть яка бітумна черепиці буде краще виглядати на даху Вашого будинку, допоможуть виконати розрахунок бітумної черепиці та проконсультують як правильно класти гонт на даху.

 

Продаж бітумної черепиці здійснюється нами гуртом і в роздріб. Крім того, ми напряму співпрацюємо із заводами, тому на нашому сайті встановлена ​​вигідна ціна за м2 бітумної черепиці Айко і ТехноНІКОЛЬ. А також є можливість придбати у нас всі необхідні комплектуючі для бітумної черепиці.

 

Придбану у нас гнучку черепицю Ви можете забрати самостійно зі складу Буд-Інтех в м. Вінниця. Якщо Ви проживаєте не в Вінниці, є можливість замовити бітумну черепицю з доставкою по Україні: Київ, Житомир, Рівне, Чернігів, Суми, Черкаси, Тернопіль, Луцьк, Хмельницький, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці, Одесу, Запоріжжя, Полтаву , Миколаїв, Кривий Ріг, Харків або у будь-який інший населений пункт.

 

Звертайтеся! Ми з радістю допоможемо Вам створити красиву та надійну покрівлю для будинку!

1040

Спасибо мы Вам перезвоним в ближайшее время!

Введите ваши контакты