Яка ціна якісної металочерепиці в Вінниці?

Яка ціна якісної металочерепиці в Вінниці?

Сучасний будівельний ринок пропонує широкий асортимент покрівельних покриттів, але більшість зупиняють свій вибір на металевій черепиці. Покрівля з металочерепиці надійна та довговічна, а сам матеріал є універсальним, красивим і доступним за ціною.

 

Постійно зростаючий попит на даний покрівельний матеріал серед приватних забудовників спричинив розвиток ринку металочерепиці. З кожним днем ​​кількість виробників металочерепиці зростає. І Вінниця не виняток. Заводи не перестають удосконалювати процес виготовлення, надаючи на вибір покупцеві нові форми хвилі. У зв'язку з цим, металочерепиця представлена ​​різними ціновими категоріями, що дозволяє підібрати покрівлю як для елітних будинків, так і для більш бюджетних об'єктів.

 

Металочерепиця від виробника має різні технічні характеристики, щоб її ціна могла влаштувати як покупців з невеликим бюджетом, так і тих, хто хоче отримати якісний дах незалежно від вартості покрівельного покриття.

 

      

 

ЩО ВПЛИВАЄ НА ВАРТІСТЬ МЕТАЛОЧЕРЕПИЦІ?

 

Ціна на металочерепицю залежить від безлічі факторів. Зокрема на ціноутворення впливає:

  • товщина металу, який використовується при виробництві металочерепиці;
  • марка сталі та її виробник;
  • клас оцинковки;
  • вид полімерного покриття для захисту листів;
  • тип профілю металочерепиці;
  • колірне рішення.


Виробник металу

 

Охочі купити металочерепицю за низькою ціною в першу чергу розглядають товар, зроблений з вітчизняної сировини, проте все частіше зупиняють свою увагу на металочерепиці виробництва Польща і Німеччина, відгуки про яку одні з кращих. Щоб задовольнити потреби будь-якого покупця, в нашому каталозі є металочерепиця на дах зі сталі різних концернів: ArcelorMittal Німеччина, ArcelorMittal Польща, ThyssenKrupp Німеччина, Arvedi Італія, Tata Steel Туреччина, Tata Steel Індія, U.S. Steel Словаччина, Module Україна.

 

        

 

Товщина металу

 

Металочерепиця для даху виготовляється товщиною 0,4 мм, 0,45 мм і 0,5 мм. При меншій товщині сталі збільшується можливість деформації тайлів під час монтажу, тому для влаштування скатної покрівлі ми рекомендуємо використовувати листову сталь 0,5. Металочерепиця 0,5 мм буде більш міцна, стійка до механічних пошкоджень та негативних атмосферних впливів (град, сильні пориви вітру), хоча й ціна її на порядок вища.

 

Клас оцинковки

 

Металочерепиця виготовляється з різним вмістом цинку – 100, 140, 225, 275, 300 г/м2. Чим товщий цинковий шар, тим краще покрівельна металочерепиця буде справлятися з корозією та іржею. Іншими словами – чим вищий клас оцинковки, тим дорожче металочерепиця.

 

Металочерепиця Туреччина має найменшу товщину напилення – 10 мкм. Метали українського заводу Модуль мають III клас цинкування (140 г/м2). Також у нас в Вінниці Ви можете купити металочерепицю преміум сегменту, в складі захисного шару якої міститься не менше 225 грам цинку на метр квадратний. Це можуть бути тільки три варіанти: матова і глянсова металочерепиця Арселор Міттал (Польща, Німеччина), матова металочерепиця ThyssenKrupp (Німеччина) і матова металочерепиця Arvedi (Італія).

 

Наявність надійного захисного шару цинку дозволить довше зберегти декоративні властивості покрівельного покриття, а, значить, дах з металочерепиці буде привабливо виглядати і не втратить свої властивості навіть через 10-15 років.

 

Полімерне покриття

 

Полімерне покриття не тільки захищає тайл від вологи та ультрафіолетового випромінювання, але також формує поверхню металочерепиці, визначаючи її колір і те, якою вона буде – глянцева або матова. Простими словами – полімерне покриття виконує захисну і декоративну функції.

 

Бюджетним варіантом вважається металочерепиця з полімерним покриттям поліестер (PE) та матовий поліестер (PEMA). Саме її найчастіше і замовляють у нас для монтажу покрівлі. Рідше на даху будинку в Вінниці зустрічається металочерепиця з покриттям пурал, пластизол і iceCrystal з ефектом 3D.

 

Колірне рішення

 

Металочерепиця є продуктом, який виготовляється під замовлення. Індивідуальне виготовлення металочерепиці дозволяє надати поверхні різний відтінок. Найчастіше на даху будинку укладається сіра та коричнева черепиця, так як вона гармонійно вписується у навколишнє середовище і вдало доповнює будь-який архітектурний ансамбль. Також може виготовлятись металочерепиця кольору RAL 3005 (вишнева), RAL 3011 (червона), RAL 6005 (зелена), RAL 6020 (хромовий зелений), RAL 7024 (сірий графіт), RAL 8004 (мідно-коричнева), RAL 8017 (шоколад), RAL 8019 (сіро-коричнева), RAL 9005 (чорна), RAL 9006 (білий алюміній), RAL 1015 (бежевий), RAL 5005 (синя), RAL 6002 (листвяно-зелений), RAL 1003 (жовта), RAL 9003 (біла).

 

Форма хвилі (вид профілю)

 

Профіль металочерепиці, а точніше – якість профілювання характеризує добротність покрівлі, задає правильну геометрію і збираємість листів під час монтажу. А також форма профілю впливає на візуальну складову. Комусь подобається хвиляста покрівля (Венера), комусь – металочерепиця з циліндричною формою (Дюна, Інтегра). Але як показує статистика, в більшості випадків власники приватних будинків прагнуть повторити форму класичної, натуральної черепиці. Тому найбільш затребуваною вважається металочерепиця Монтеррей і металочерепиця Адамант.

 

 

Фото – Варіанти профілювання металочерепиці: 1) Монтеррей, 2) Модерн, 3) Ретро, ​​4) Валенсія, 5) Марсель, 6) Максима, 7) Афіна, 8) Альпіна

 

ДЕ КУПИТИ МЕТАЛОЧЕРЕПИЦЮ В ВІННИЦІ?

 

При виборі металочерепиці, окрім вище написаного, слід звертати увагу ще на один головний нюанс. Важливо не помилитися з виробником металочерепиці! Якщо Вам потрібна якісна металочерепиця від виробника в Вінниці – звертайтеся в Буд-Інтех!

 

На сторінках нашого сайту представлені різні види металочерепиці, до кожної вказані детальні характеристики, розміри і ціна за м2. Ми представляємо надійний вінницький завод виробник, з яким співпрацюємо не перший рік. За їх продукцію ми особисто відповідаємо перед Вами!

 

Безпосередня співпраця з заводом виробника дозволяє нам виконати виготовлення металочерепиці під замовлення в будь-якому кольорі, а також індивідуально виготовити комплектуючі для металочерепиці (добірні планки).

 

Щоб купити металочерепицю в Вінниці в компанії Буд-Інтех необхідно оформити онлайн заявку в нашому інтернет магазині bud-inteh.com або зателефонувати за номером, зазначеному в контактах. Наш фахівець підкаже Вам вартість металочерепиці та допоможе виконати розрахунок.

 

Придбану у нас металочерепицю і комплектуючі до неї (добірні елементи) Ви можете забрати самостійно зі складу Буд-Інтех в м. Вінниця. Якщо Ви проживаєте не в Вінниці, можете замовити металочерепицю з доставкою по Україні: Бровари, Бориспіль, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Чернігів, Черкаси, Суми, Одеса, Ізмаїл, Миколаїв, Херсон, Полтава, Кіровоград, Запоріжжя, Житомир, Жмеринка, Хмельницький, Рівне, Чернівці, Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Луцьк чи інший населений пункт.

 

Металочерепиця в Вінниці від Буд-Інтех порадує Вас своєю доступністю. Ми завжди готові зробити кращу пропозицію при комплексному замовленні покрівельних матеріалів!

983

Спасибо мы Вам перезвоним в ближайшее время!

Введите ваши контакты